Cikkek:

A kiadóról

A Kronosz Kiadó 2012 tavaszán alakult, fő profilként társadalomtudományi szakkönyvekkel, azon belül is elsősorban a történelmi és a Pécs-baranyai helytörténeti kiadványokkal foglalkozó könyvkiadó és digitális nyomda, de irodalomtörténeti, művészeti könyvek is szerepelnek kínálatában. Önálló sorozatai a Sziluett – Korszerű történelmi életrajzok; Pécsi Mozaik; SziTu – Színháztudományi Kiskönyvtár.

A beérkező kézirat szöveggondozásától a kész könyv forgalmazásáig mindent egy kézben tart: szöveggondozás, korrektúra, nyomdai előkészítés, szerkesztés, kiadói feladatok, nyomdai kivitelezés, könyvesbolti, online, kis- és nagykereskedelmi fogalmazás. Saját nyomdájában 3-500 példányig készítenek puhatáblás (kartonált), 50-100 példányig pedig keménytáblás könyveket, de nemegyszer készült már 10-50 db könyv is, tetszőleges darabszámú utánnyomással.

A kiadó és nyomda a Pécsi Tudományegyetem számos intézetével és karával is munkakapcsolatban áll, ezek közül kiemelkedik a PTE Történettudományi Intézet, mivel a kiadó elsősorban társadalomtudományi szakkönyvkiadóként működik.

Számos könyv látott napvilágot az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárával vagy a Pécs Története Alapítvánnyal közös kiadásában.

 

Elérhetőség

 

7624 Pécs, Kóczián Sándor u. 1.

tel.: 72/215-781

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Munkatársak


Bernáth Miklós

ügyvezető igazgató
Mobil: 30/9-285-916

Erőss Zsolt
könyv-üzletág vezető
Mobil: 30/652-00-91

Vértesi Lázár
kiadványszerkesztő

Fedeles Tamás
történész

Cserna György
szerkesztő, angol nyelvi lektor
20/ 380 11 92

Dajkó-Ráncsik Nikoletta
irodavezető
72/215-781

Lévai Attila
informatikus

Megrendelések

0 Products - 0 Ft
Go to cart

Könyv keresése


Részletes keresés

Kiemelt ajánlatunk