Kéziratok leadása

A kéziratok fogadásáról

Hálásak vagyunk mindenkinek a bizalmáért, akik kéziratukkal felkeresik a Kronosz Kiadót. A lektorálásra beérkezett művek hatalmas mennyisége azonban előzetes mérlegelésre és szabályozásra szorít minket. Kérjük, mielőtt elküldené írását, az alábbiakat vegye figyelembe:

• Csakis postacímünkre küldött papírkéziratot fogadunk, melyen feltüntették a feladó nevét és elérhetőségeit.

• Kizárólag a kiadó profiljába vágó munkákkal (főképp társadalomtudományi munkákkal, kisebb részt kultúr- és művelődéstörténeti írásokkal, irodalomtörténeti dolgozatokkal) keressenek minket.

Csakis azokra a megkeresésekre válaszolunk, melyeknél érdemben tudunk foglakozni a beküldött művel. A kézirat átfutási ideje három hónap. Ha ez idő alatt nem érkezik válasz a kiadótól, a kézirat visszautasítottnak tekintendő, minden külön értesítés nélkül is. Meg nem rendelt kézirat esetén a kiadó munkatársai nem kötelesek indokolni visszautasító döntésüket.

• A kéziratokat a beérkezéstől számított három hónapig őrizzük meg. A kiadó nem postáz vissza kéziratokat.

• A Kiadóban lévő összes kézirat teljes körű szerzői jogvédelem alatt áll. A szerző beleegyezése nélkül a kiadó munkatársai a mű részletét vagy egészét másoknak át nem adhatják, illetve másokat nem tájékoztathatnak róla.

Megrendelések

0 Products - 0 Ft
Go to cart

Könyv keresése


Részletes keresés

Kiemelt ajánlatunk

Vonyó József: Gömbös Gyula és a hatalom

Honukban otthontalanok. Tanulmányok az 1951. évi budapesti kitelepítések  történetéből

Kerepeszki Róbert: Darányi Kálmán. Pályakép, személyiség, korrajz

Papp István: Fehér Lajos. Egy népi kommunista politikus

http://www.kronoszkiado.hu/index.php?option=com_jshopping&controller=product&task=view&category_id=2&product_id=100&Itemid=141