Telefonos elérhetőségünk: +36-20-374-96-44  Email: info@kronoszkiado.hu 

Dévényi Anna - Gőzsy Zoltán (szerk.): Eszmetörténet
Dévényi Anna - Gőzsy Zoltán (szerk.): Eszmetörténet
1 950 Ft 
1 560 Ft

Dévényi Anna - Gőzsy Zoltán (szerk.): Eszmetörténet

Az Árkádia Kiskönyvtár az online megjelenő Árkádia folyóirat kézbe vehető és lapozható formája. A tematikus sorozat összeállítását praktikus szempontok vezérelték. A közérthető és rövid tanulmányok a középiskolai tananyag meghatározó témaköreit mutatják be naprakész, a történettudomány újabb eredményeit megjelenítő tudást közvetítve.
20
Megtakarítás 390 Ft
1 560 Ft
1 950 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 31 Ft
Részletek
Az Árkádia Kiskönyvtár az online megjelenő Árkádia folyóirat kézbe vehető és lapozható formája. A tematikus sorozat összeállítását praktikus szempontok vezérelték. A közérthető és rövid tanulmányok a középiskolai tananyag meghatározó témaköreit mutatják be naprakész, a történettudomány újabb eredményeit megjelenítő tudást közvetítve. A sorozatot egyaránt ajánljuk tanárok és diákok számára általános, egy-egy témában való tájékozódásra vagy elmélyülésre, a tanórai- és az érettségire való felkészüléshez, projektek, portfóliók szakirodalmi hátterének összeállításához, források elemzéséhez.

„...a hagyományos vallások (az emberi normáknak és értékeknek egy ember feletti, mindenható isten által létrehozott rendbe vetett hiten alapuló rendszerei) visszaszorulása óta egyre nagyobb mértékben a politikai ideológiák határozzák meg az emberi történelem menetét [...] Ez a kis kötet abban kíván segítséget nyújtani, hogy kívülállóként, tudományos szemszögből vizsgáljuk meg kulturális eszméink, politikai ideológiáink kialakulását és fejlődését. Ha erre képesek vagyunk, akkor talán ugyanolyan toleránsan és megértően közeledhetünk a más ideológiát elfogadó embertársunkhoz, mint a vallásos ember a más vallás követőjéhez.” Hahner Péter
Adatok
Sorozat:
Árkádia Kiskönyvtár
ISBN:
9786155497902
ISSN:
2559-8775
Megjelenés:
2017
Nyelv:
magyar
Terjedelem:
120 oldal
Méret:
A/5 (117x200 mm)
Kötésmód:
kartonált, ragasztókötött
Cikkszám:
9786155497902
A megtekintett könyv alapján ajánljuk